Laadukkaat LVI-asennukset ja urakointi, sekä muut LVI-palvelut ammattitaidolla toteutettuina

 

Tarjoamme monipuoliset palvelut pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat mm. LVI-asennus ja -urakointi, putkiremontti, öljypoltinhuolto ja -asennus sekä lämmitysjärjestelmät.

 

Työn tekeminen huolella on osa minua: on kaikkien etu, että työ tulee suoritetuksi kerralla oikein, turvallisesti sekä määräysten mukaisesti.

 

Luotettavuus on perusta putkiliikkeen toiminnalle. Siitä kertoo parhaiten useat jopa yli 20 vuotta kestäneet asiakassuhteeni. Asiakkaat muistavat putkiliikkeeni.

 

Mottoni on, että teen työni niin hyvin, että asiakkaani on helppo muistaa yritykseni, kun hän tai joku hänen lähipiirissään tarvitsee seuraavan kerran ammattitaitoista ja luotettavaa putkiliikettä.

 

Vankka kokemukseni eri projektien koordinoinneista ja aikataulutuksista juontavat juurensa jo työnjohtotehtävistäni vaativissa uudisrakennuskohteissa pääkaupunkiseudulla ennen oman yrityksen perustamisesta. Siinä lähtökohtana ovat työn hyvä suunnittelu ja aikataulussa pysyminen. Olenkin saanut kiitosta siitä, että teen työni tehokkaasti, yhteisesti sovittua aikataulua noudattaen, tarvikkeet kohteeseen etukäteen hankittuina.

 

Tutustu palveluihimme:

LVI-ASENNUS JA -URAKOINTI >>

PUTKIREMONTTI >>

ÖLJYPOLTINHUOLTO JA -ASENNUS >>

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT >>

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

LVI-Palvelu Hammar Oy

 

Oiva Hammar

Puh. 0500 465 750

oiva.hammar@kolumbus.fi

 

Y-tunnus: 1800458-7